ТОВ Пласт – про компанію

ТОВ “Пласт” засноване 12 лютого 1993р. Основними видами діяльності підприємства є геологічне вивчення та пошук родовищ корисних копалин, маркшейдерське обслуговування видобувних підприємств, геодезичні та екологічні послуги.

Також ми займаємось оформленням необхідних документів для отримання спеціальних дозволів на користування надрами з метою геологічного вивчення чи промислової розробки родовищ корисних копалин.

Основними перевагами нашого підприємства є професійний штат та використання сучасних методів та обладнення: мобільне бурове устаткування для оперативного буріння під час ведення геолого-пошукових робіт, двухчастотні системи GPS, беспілотні літальні апарати (БПЛА) для аерофотозйомки, сучасні автоматизовані тахеометри та програмне забезпечення власної розробки.

За роки праці на підприємстві сформована значна база, що містить інформацію як про розвідані родовища, так і про перспективні ділянки розвідки на територіях Київської, Вінницької, Хмельницької, Житомирської, Рівненської та інших областей. Часткова інформація про ці родовища розміщена на нашому сайті в розділі “Каталог родовища”.
Детальніше про всі послуги компанії Ви можете ознайомитись в розділі “Послуги”