Карта родовищ корисних копалин України

Пропонуємо Вам унікальну можливість ознайомитись на нашому сайті з картою родовищ корисних копалин України. Працівники нашого підприємства тривалий час збирали, узагальнювали та аналізували інформацію про всі родовища корисних копалин України.

Наразі ми готові представити Вам перший наочний результат цієї роботи – карти родовищ корисних копалин Вінницької, Хмельницької, Житомирської, Рівненської та Тернопільської областей.

Карта корисних копалин, яку ми пропонуємо Вашій увазі містить інформацію про усі вивчені родовища корисних копалин України, як ті, що експлуатуються, так і ті, що наразі не мають власників.

Також нова карта родовищ корисних копалин України містить інформацію про деякі перспективні ділянки для геологічного вивчення.

Розрізненої інформації про окремі родовища корисних копалин є чимало. Однак знайти справжні карти корисних копалин, на яких нанесено усі родовища відповідного регіону, практично неможливо.

Якщо Ви шукаєте родовище корисних копалин, то на нашому сайті Ви можете ознайомитись з наступною інформацією у розділі перелік родовищ.

Примітка: Карта родовищ корисних копалин України є інтелектуальною власністю ТОВ “Пласт” і її копіювання та тиражування можна здійснювати лише з прямим посиланням на наш сайт.

1 комментарий

  • Александр

    Здравствуйте, не могли бы вы скинуть (если есть такая возможность) Карта родовищ корисних копалин Львовской и Ивано- Франковской обл заранее благодарен

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *