Геологорозвідувальні роботи (геологорозвідка)

ТОВ “Пласт” здійснюється весь комплекс геологорозвідувальних робіт (геологорозвідка та геологічне вивчення родовищ корисних копалин) в тому числі проводить повторну геолого-економічну оцінку (переоцінку) запасів корисних копалин для повторної геологічної експертизи в ДКЗ України.

Геологорозвідка та геологічне вивчення родовищ корисних копалин

Буріння геологорозвідувальних свердлонин на родовищі каоліну 

Для того щоб розпочати видобування корисних копалин з ділянки надр, яка раніше не була вивчена та запаси якої не затвердженні ДКЗ (УТКЗ),

спершу необхідно одержати спецдозвіл на користування надрами з метою геологічного вивчення, провести геологічне вивчення (геологорозвідку) та затвердити результати вивчення в ДКЗ України.

І вже після цього можна звернутись за отриманням спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування корисних копалин.

Спеціалістами ТОВ «Пласт» здійснють геологорозвідувальні роботи (геологорозвідка) родовищ корисних копалин, що включає в себе: пошукові, бурові, геодезичні та лабораторні роботи, розробку та підрахунок ТЕО-кондицій, підрахунок запасів корисної копалини, написання звіту з геологічного вивчення та затвердження результатів розвідки в Державній комісії України по запасах.

При отриманні спецдозволу на користування надрами з метою видобування корисних копалин сплачується чимала вартість, яка майже прямо пропорційна обсягам затверджених запасів корисної копалини. Тому, при проведені геологорозвідувальних роботах (геологорозвідці) на потенційному родовищі важливо аби кількість запасів, що затверджуються відповідала реальним потребам надрокористувача. І не була завищена, адже це призведе до суттєвих перевитрат коштів за дозвіл на користування надрами.

геологічна розвідкаЗ метою заощадження Ваших коштів та зменшення ризиків, перед здійсненням геологорозвідувальних робіт – проводиться комплекс робіт з попереднього вивчення ділянки.

А під час самих геологорозвідувальних робіт особлива увага приділяється вибору найбільш перспективної ділянки чи її частини з мінімальною потужністю розкривних порід та найбільш сприятливими умовами розробки родовища.

Окрім того, наші фахівці надають всі послуги з оформлення спеціальних дозволів як на геологічне вивчення, так і на промислову розробку родовищ.

російською мовою…>

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *