Маркшейдерське обслуговування

Ми надаємо весь комплекс маркшейдерських та геолого-маркшейдерських послуг, в тому числі здійснюємо комплексне геолого-маркшейдерське обслуговування видобувних робіт:

– створення зйомочної основи;
– розробка річних планів розвитку;
– маркшейдерські заміри продукції/сировини на складах;
– визначення об’ємів розкривних робіт;
– облік руху запасів корисних копалин;
– ведення маркшейдерської документації для підприємства;
– ведення журналів обліку та звітності при гірничих роботах.

Маркшейдерія — галузь гірничої науки, яка спеціалізується на просторово-геометричних вимірюваннях підземних і наземних гірничих виробок і зображенні гірничої інформації на планах і розрізах. Маркшейдер відповідає за дотримання всіх проектних параметрів систем розробки корисної копалини, параметри будівель і споруд в шахті і на поверхні гірничого підприємства.Сучасні методи ведення робіт з використанням системи GPS, сучасних автоматизованих тахеометрів та сучасного комплексу програмного забезпечення власної розробки дозволяють виконати маркшейдерські роботи якісно та швидко, заощаджуючи таким чином час та кошти.

Маркшейдер займається обліком руху і станом запасів корисної копалини (розкривними роботами, підготовкою виїмки та виїмкою корисної копалини). Нехтування маркшейдерськими роботами може призвести до колосальних збитків та значних аварій на гірничому підприємстві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *