Картографія та ГІС (створення геінформаційних систем).

Створення геінформаційних систем та цифрових карт і планів, векторизація наявних картографічних матеріалів, створення ортофотопланів, оновлення картографічних матеріалів,

створення геінформаційних систем.

Наше підприємство виконує наступні картографічні послуги:

– створення цифрових карт і планів;
– векторизація наявних картографічних матеріалів;
– створення ортофотопланів;
– оновлення картографічних матеріалів;
– створення геінформаційних систем.

Електронна топографічна основа (карта чи план) мають значні переваги над картографічними матеріалами на паперових носіях. Електронну карту легко редагувати, поповнювати новими картографічними даними, переносити картографічну інформацію на інші плани та карти.

Крім того, на відміну від паперових картографічних матеріалів, електронні з часом не втрачають якості – не деформуються, не зношуються тощо.

На сьогодні на базі електронних карт створюються так звані ГІС (географічні інформаційні системи), тобто картографічні бази даних.
Маючи таку систему можна, приміром, швидко знайти об’єкт із заданими властивостями, швидко переглянути на карті всі об’єкти за певними критеріями відбору, побудувати тематичну карту, яка наглядно відображатиме потрібну інформацію чи змоделювати зміни території під впливом різних чинників (побудувати віртуальну дорогу, супермаркет чи спрогнозувати повінь).

Сучасні методи ведення робіт з використанням системи GPS, сучасних автоматизованих тахеометрів та сучасного комплексу програмного забезпечення власної розробки дозволяють виконати роботи якісно та швидко, заощаджуючи таким чином час та кошти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *