Заміри складів (визначення об’єму і маси) сипучих матеріалів

Заміри складів (визначення об’єму і маси) сипучих матеріалів, що зберігаються в насипах  геодезичним/маркшейдерським способом (щебінь, пісок, вугілля, зерно, добрива тощо).

Наші спеціалісти визначать об’єм, а  в подальшому і масу сипучої сировини чи продукції на відкритих та закритих складах Вашого підприємства шляхом проведення висотної геодезичної зйомки, за допомогою тахеометра, GPS приймача чи беспілотника (дрона).

Таким способом можна без додаткових переважувань визначити об’єм та підрахувати масу сипучих матеріалів що зберігаються в насипах будь якої форми.

Така методика широко використовується на гірничовидобувних підприємства для контролю та аудиту видобутої та заскладованої корисної копалини. Однак такий метод може застосовуватись і в інших сферах для визначення об’єму та ваги будь-якої сипучої сировини та продукції (щебінь, пісок, вугілля, зерно, добрива тощо).

Визначення об’ємів на великих відкритих складах ми виконуємо за допомогою аерофотозйомки з беспілотника (дрона), що дозволяє значно прискорити та здешевити процес виконання робіт.

Більш детально дізнатись про аерофотозйомку беспілотником можна за посиланням – тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *