Родовища облицювального каменю(граніт, габро, базальт, пісковик)

1. Вибір родовища облицювального каменю
2. Пропонуємо родовище облицювального каменю у Коростенському р-н Житомир. обл.
3. Пропонуємо родовище облиц. каменю у Ємильченському і Володарсько-Волинському р-н Жит. обл.
4. Пропонуємо родовище облиц. каменю типу «Khotyzhsky» у Ємилченському р-н Житомирської обл.
5. Пропонуємо родовище облицювального каменю в Славутському р-н Хмельницьк. обл.
6. Пропонуємо родовище габро в Рівненській області.
7. Пропонуємо родовище базальту в Костопільському районі Рівненської області.
8. Пропонуємо родовище декоративного пісковику в Рівненській області.
1.ВИБІР РОДОВИЩА ОБЛИЦЮВАЛЬНОГО КАМЕНЮ

Ми пропонуємо два варіанта вибору найбільш перспективного родовища облицювального каменю (граніт, габро, базальт, пісковик) у будь-якому регіоні України:

1. Досвідчені спеціалісти, в т.ч. інженер-геолог, гірничий інженер, еколог, юрист, виконають підбір найбільш перспективного родовища із переліку розвіданих родовищ та підготують пакет документів для отримання спеціального дозволу на користування надрами, а в подальшому і документацію для отримання гірничого та земельного відводів.

2. Наше підприємство у короткі строки – при необхідності до 6 місяців – здійснить пошук та розвідку родовища гранітів з необхідними параметрами. До складу робіт входить також оформлення документів для отримання дозволів на користування надрами, затвердження запасів в Державній комісії по запасах.

При цьому пропонуємо скористатись наявними в нас напрацюваннями в цій сфері:

2. Пропонуємо родовище облицювального каменю типу «Flower of Ukraine» чи «Star of Ukraine» у Коростенському районі Житомирської області.

П Р О П О Н У Є М О: геологічне вивчення родовища облицювального каменю типу «Star of Ukraine» або «Flower of Ukraine» із сприятливими для видобування умовами та високим виходом якісної блочної продукції в Коростенському районі Житомирської області.Граніти Межирічського і Дідковичського родовищ широко відомі на зовнішньому ринку під торговими марками «Flower of Ukraine», «Star of Ukraine». Ці рожеві граніти одні з кращих за декоративністю, відрізняються високим виходом блоків, в основному І групи (понад 5 м3), граніт добре розколюється на блоки правильної форми без внутрішніх дефектів, добре розпилюється і приймає дзеркальне полірування. Тут же детально розвідані ще два родовища аналогічного блочного граніту.

Окрім цього є перспективні ділянки, де аналогічний досить монолітний граніт залягає на незначній глибині на малоцінних неорних землях. Поблизу ділянок є необхідна інфраструктура – дороги, лінії електропередач.

3. Пропонуємо родовище облицювального каменю типу «Chovnovsky» в Ємильченському і Володарсько-Волинському районі Житомирської області

Одина з ділянок, перспективних для розвідки родовища типу «Chovnovsky»

Граніт Човнівського родовища «Chovnovsky»

П Р О П О Н У Є М О: геологічне вивчення родовища облицювального каменю типу «Chovnovsky» із сприятливими для видобування умовами і виходом якісної блочної продукції в Ємильченському чи Володарськ-Волинському районах Житомирської області.Оригінальний зеленуватий граніт Човнівського родовища відомий на зовнішньому ринку під торговою маркою «Chovnovsky».

Нами виявлені перспективні ділянки, де аналогічний монолітний граніт залягає на незначній глибині на малоцінних неорних землях.

4. Пропонуємо родовище облицювального каменю типу «Khotyzhsky» у Ємилченському районі Житомирської області.

Блочна продукція Васильївського родовища

Граніт Хотижського родовища «Khotyzhsky»

П Р О П О Н У Є М О: геологічне вивчення родовища облицювального каменю типу «Khotyzhsky» із сприятливими для видобування умовами і виходом якісної блочної продукції в Ємильченському районі Житомирської області.

Оригінальний зеленувато-рожевий граніт Хотизького родовища відомий на зовнішньому ринку під торговою маркою «Khotyzhsky».

Аналогічний граніт вивчений на розташованих поряд Зеленицькому і Васильївському родовищах. Для цих родовищ характерне неглибоке залягання свіжого граніту і високий вихід крупноблочної продукції.

В межах цього ж гранітного масиву на території Ємильченського району Житомирської області на малоцінних неорних землях виявлені ділянки, перспективні для вивчення родовища аналогічного граніту.

Пропонується геологічне вивчення родовища облицювального каменю типу «Khotyzhsky» із сприятливими для видобування умовами і виходом якісної блочної продукції в Ємильченському районі Житомирської області.

5. Пропонуємо родовище облицювального каменю в Славутському районі Хмельницької області

Фактура граніту

Фактура граніту

На північні околиці Хмельницької області недалеко від траси Київ-Львів у багатьох місцях безпосередньо на поверхню виходять монолітні сірувато-рожеві граніти, котрі успішно вивчались в якості блочного каменю для виробництва облицювальних виробів.

Пропонуємо Вам геологічне вивчення на частині земельної ділянки площею близько 30 га, питання придбання якої вирішуємо, блочного сірувато-рожевого граніту, що залягає практично на поверхні.

В іншій частині цієї ж земельної ділянки розташований гранітний кар’єр, що раніше розроблявся із затвердженими запасами сировини для бутового каменю та щебеню.

В межах цього ж гранітного масиву на території Ємильченського району Житомирської області на малоцінних неорних землях виявлені ділянки, перспективні для вивчення родовища аналогічного граніту. Пропонується геологічне вивчення родовища облицювального каменю типу «Khotyzhsky» із сприятливими для видобування умовами і виходом якісної блочної продукції в Ємильченському районі Житомирської області.

П Р О П О Н У Є М О: геологічне вивчення родовища облицювального граніту із сприятливими для видобування умовами в Славутському районі Хмельницької області з оформленням прав на користування надрами та земельною ділянкою.

За бажанням замовника також можливо оформити права на користування надрами для видобування граніту на щебінь на розташованому поряд родовищі.

6. Пропонуємо родовище габро в Рівненській області.

Плитка з габро

П Р О П О Н У Є М О: родовище габро в Рівненській області із вивченими запасами понад 500 тис. м3 і виходом блочної продукції понад 30%.Можливі варіанти придбання корпоративних прав або безпосереднє оформлення прав на користування надрами і земельною ділянкою на замовника.

 

 

7.Пропонуємо родовище базальту в Костопільському районі Рівненської області.

Полірований базальт

П Р О П О Н У Є М О: на попередньо погодженій земельній ділянці, безпосередньо поряд з діючими кар’єрами з видобування блочного базальту, вивчити родовище базальту для виробництва облицювальних, монументальних та інших виробів з оформленням прав на користування надрами та на земельну ділянку.Базальти поширені на значній частині Рівненської області і частково у Волинській області. Однак базальти, що утворюють монолітні блоки – “стовпи” – розповсюджені лише на невеликій площі у північно-західній частині Костопільського району Рівненської області.
Для базальтів характерна дуже дрібнозерниста будова і практично абсолютно чорний колір полірованої поверхні. Вони придатні для виробництва облицювальної плитки, монументальних та архітектурних виробів. Дрібноблочна продукція та відходи розпилювання придатні для виробництва бруківки та бордюрів.

8. Пропонуємо родовище декоративного пісковику в Рівненській області.

П Р О П О Н У Є М О: геологічне вивчення родовища блочного пісковику для виробництва декоративної облицювальної плитки та інших виробів на попередньо погодженій земельній ділянці, з оформленням прав на користування надрами та земельною ділянкою.

Родовище розташоване на неорних землях запасу, питання відведення земельної ділянки із сприятливими для розробки умовами, вирішується.

Блочний пісковик коричневого “шоколадного” кольору розкритий на незначній глибині кар’єром. Пісковик має хороші декоративні властивості та винятково піддається розпилюванню та обробці різним інструментом. Орієнтовні запаси пісковика в межах попереднь погодженої земельної ділянки близько 0,5-1 млн.м3.

У разі Вашої зацікавленості спеціалісти нашого підприємства нададуть Вам інформацію і консультації з питань, що Вас цікавлять.

Наше підприємство, на договірних засадах, здійснює пошук і розвідку родовищ корисних копалин, в т.ч. каолінів, граніту для виробництва щебеню і облицювального каменю, сировини для будівельних та інших матеріалів і продукції.

При цьому ми виконуємо повний комплекс робіт починаючи з пошуку чи підбору родовища з потрібними параметрами і оформлення прав на здійснення геологорозвідувальних робіт, закінчуючи затвердженням запасів корисної копалини в Державній комісії по запасах корисних копалин України і оформленням прав на розробку родовища.

На цій сторінці опублікована часткова інформанія про запропоновані нами родовища облицювального каменю(граніт, габро, базальт, пісковик) для виробництва щебеню. Якщо Вас зацікавили ці родовища, або Ви бажаєте підібрати родовище, яке б відповідало вашим критеріям, звертайтесь до нас будь-яким зручним для вас способом, вказаним на сторінці “Контакти”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *